Hello world!

March 3, 2006 at 4:07 am | Posted in General | 13 Comments

by: Admin Blog

Welcome to Delphindo Community (open) Blog on WordPress.com. This is our introductional first post. If you’re an Indonesian Delphi developer/programmer and has a strong willing to contribute to this blog, we’d welcome you to join us. Happy Delphi blogging.🙂

13 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hi, this is where you can write your comment about this blog. We’d like to hear any critics or suggestions from you about this blog. Thank you.

  2. come on guys, majukan delphindo comunity, this good for next step, pokoe jangan “cecak nguntal jokteng (cicak makan benteng kraton)” (ungkapan org jogja) artinya optimis aja lagi

  3. Heheheh selamat ya… sekarang tinggal isi content, mungkin dari rekan2 yang udah pernah nulis bisa di blog di sini

  4. Wah, hebat… Mudah-mudah gua bisa sumbang sedikit saran..

  5. sekarang siapa yang mau jadi pelopor buat ngeblog nih….

  6. ngisinya gimana yah….

  7. Bung Widi, anda register dulu di wordpress.com kemudian kirimkan id anda dan sebuah artikel tentang Delphi ke saya atau ke bung Bisma Jayadi untuk ditambahkan sebagai contributor dalam blog ini.

  8. usah register dengan account “wharsojo” trus untuk artikelnya ntar saya coba comot dari blog di wordpress ini juga “wharsojo.wordpress.com”

    Regards…..

  9. Delphindo’s Blog

    Ide membangun situs portal untuk Delphindo (komunitas programmer Delphi di Indonesia), berawal dari diskusi di milis Delphindo. Diskusi berlangsung cukup panjang, bahkan sampe ada penunjukan ketua tim dan lain sebagainya. Aku sebagai member milis yg cu…

  10. eh tolong dong minta baut memero partisi

  11. gimana sih buat partisi memori

  12. huummmm… minta tlg donk…
    Mo nunut nanya… ada yg tau caranya dapetin error msg PASCAL??
    Mmm.. saya lagi buat aplikasi pembelajaran PASCAL di web..
    Nah saya kesulitan munculin error msg na.. Help…

    Uhmm.. Thanx..

  13. Hey, if you are into contests there is a great contest on YouTube for Valentines Day. The contest is to create a video for the holiday. Actually its two contests, one is to make a video talking about your great love and the second is to actually do an online video proposal called “Will You Marry Me?” Here’s the URL http://www.youtube.com/greatestlovestories?cm_cid=twb8. Right now there are very few entries so you might have a good shot at winning.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: